Počet záznamů: 1  

Yeast and stress: from the laboratory to the brewery

  1. SYS0340906
    LBL
      
    01545^^^^^2200325^^^450
    005
      
    20240103193308.3
    100
      
    $a 20100317d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Yeast and stress: from the laboratory to the brewery
    215
      
    $a 5 s.
    300
      
    $a UT WOS nezjištěno, DOI nezjištěno
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0292851 $1 011 $a 0023-5830 $1 200 1 $a Kvasný průmysl $v Roč. 56, č. 2 (2010), s. 100-104 $1 210 $c Výzkumný ústav pivovarský a sladařský
    610
    0-
    $a yeast
    610
    0-
    $a brewery
    610
    0-
    $a stress
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0104744 $a Sigler $b Karel $i 124 $j 124 - Laboratory of Cell Biology $p MBU-M $w Laboratory of Fungal Genetics and Metabolism $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0243924 $a Matoulková $b D. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0216010 $a Gabriel $b P. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0225456 $a Dienstbier $b M. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0108285 $a Gášková $b Dana $i 124 $j 124 - Laboratory of Cell Biology $p MBU-M $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.