Počet záznamů: 1  

Study on oligosaccharide composition of wort and beer samples by liquid chromatography/electrospray ionization tandem mass spectrometry

  1. SYS0338688
    LBL
      
    01536^^^^^2200313^^^450
    005
      
    20240103193049.4
    100
      
    $a 20100216d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Study on oligosaccharide composition of wort and beer samples by liquid chromatography/electrospray ionization tandem mass spectrometry
    215
      
    $a 2 s.
    300
      
    $a 20100015
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0338687 $1 010 $a 978-80-244-2470-5 $1 200 1 $a Proceedigs of the Int. Symposium Advances in Chromatography and Electrophoresis & Chiranal 2010 $v S. 56-57 $1 210 $a Olomouc $c Faculty of Science, Palacký University Olomouc $d 2010 $1 225 $a CHEMICA 47S $1 702 1 $a Maier $b Vítězslav $4 340
    610
    0-
    $a HPLC
    610
    0-
    $a mass spectrometry
    610
    0-
    $a brewing
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0107759 $a Čmelík $b Richard $i Oddělení proteomiky a glykomiky $j Department of Proteomics and Glycomics $k PRO $l PRO $p UIACH-O $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0259771 $a Berkecz $b R. $y HU $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0249872 $a Janáky $b T. $y HU $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0045066 $a Bobálová $b Janette $i Oddělení proteomiky a glykomiky $j Department of Proteomics and Glycomics $k PRO $l PRO $p UIACH-O $w Bioanalytical Instrumentation $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.