Počet záznamů: 1
Monitoring of malting process by characterization of glycation of barley protein Z
SYS 0338391 LBL 01561^^^^^2200337^^^450 005 20240103193025.0 014 $a 000273589900014 $2 WOS 017 $a 10.1007/s00217-009-1205-y $2 DOI 100 $a 20100209d m y slo 03 ba 101 0-
$a eng $d eng 102 $a DE 200 1-
$a Monitoring of malting process by characterization of glycation of barley protein Z 215 $a 9 s. 300 $a 20100013 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0252868 $1 011 $a 1438-2377 $e 1438-2385 $1 200 1 $a European Food Research and Technology $v Roč. 230, č. 4 (2010), s. 665-673 $1 210 $c Springer 610 0-
$a malting 610 0-
$a MALDI-TOF MS 610 0-
$a glycation 700 -1
$3 cav_un_auth*0045066 $a Bobálová $b Janette $i Oddělení proteomiky a glykomiky $j Department of Proteomics and Glycomics $k PRO $l PRO $p UIACH-O $w Bioanalytical Instrumentation $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0234349 $a Petry-Podgórska $b Inga $i Oddělení proteomiky a glykomiky $j Department of Proteomics and Glycomics $k PRO $l PRO $p UIACH-O $w Trace Element Analysis $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0045076 $a Laštovičková $b Markéta $i Oddělení proteomiky a glykomiky $j Department of Proteomics and Glycomics $k PRO $l PRO $p UIACH-O $w Bioanalytical Instrumentation $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0102554 $a Chmelík $b Josef $i Oddělení proteomiky a glykomiky $j Department of Proteomics and Glycomics $k PRO $l PRO $p UIACH-O $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1