Počet záznamů: 1  

Monitoring of malting process by characterization of glycation of barley protein Z

  1. SYS0338391
    LBL
      
    01561^^^^^2200337^^^450
    005
      
    20240103193025.0
    014
      
    $a 000273589900014 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1007/s00217-009-1205-y $2 DOI
    100
      
    $a 20100209d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a DE
    200
    1-
    $a Monitoring of malting process by characterization of glycation of barley protein Z
    215
      
    $a 9 s.
    300
      
    $a 20100013
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0252868 $1 011 $a 1438-2377 $e 1438-2385 $1 200 1 $a European Food Research and Technology $v Roč. 230, č. 4 (2010), s. 665-673 $1 210 $c Springer
    610
    0-
    $a malting
    610
    0-
    $a MALDI-TOF MS
    610
    0-
    $a glycation
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0045066 $a Bobálová $b Janette $i Oddělení proteomiky a glykomiky $j Department of Proteomics and Glycomics $k PRO $l PRO $p UIACH-O $w Bioanalytical Instrumentation $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0234349 $a Petry-Podgórska $b Inga $i Oddělení proteomiky a glykomiky $j Department of Proteomics and Glycomics $k PRO $l PRO $p UIACH-O $w Trace Element Analysis $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0045076 $a Laštovičková $b Markéta $i Oddělení proteomiky a glykomiky $j Department of Proteomics and Glycomics $k PRO $l PRO $p UIACH-O $w Bioanalytical Instrumentation $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0102554 $a Chmelík $b Josef $i Oddělení proteomiky a glykomiky $j Department of Proteomics and Glycomics $k PRO $l PRO $p UIACH-O $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.