Počet záznamů: 1  

Experimental verification of the possibility to estimate senzoric and quality parameters of beef with use of bioimpedance

  1. SYS0337395
    LBL
      
    01571^^^^^2200289^^^450
    005
      
    20240103192919.9
    100
      
    $a 20100305d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d cze
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Experimental verification of the possibility to estimate senzoric and quality parameters of beef with use of bioimpedance
    215
      
    $a 12 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0337394 $1 011 $a 0139-7265 $1 200 1 $a Výzkum v chovu skotu $v Roč. 51, č. 4 (2009), s. 38-49
    610
    0-
    $a beef quality
    610
    0-
    $a biompedance
    610
    0-
    $a basic chemical composition of beef
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0040382 $a Říha $b J. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0244136 $a Kadlec $b R. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0101637 $a Vondra $b Vlastimil $i S4: Bioinformatika $j S4: Bioinformatics $p UPT-D $w Medical signals $4 070 $T Ústav přístrojové techniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0259100 $a Bezdíček $b J. $y CZ $4 070
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.