Počet záznamů: 1
Metodika psychoreologického zkoumání jedlých tuků
SYS 0332456 LBL 02064^^^^^2200277^^^450 005 20240103192409.7 100 $a 20091125d m y slo 03 ba 101 0-
$a cze 102 $a SK 200 1-
$a Metodika psychoreologického zkoumání jedlých tuků 215 $a 4 s. 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0332455 $1 010 $a 987-80-227-3097-6 $1 200 1 $a Zborník prednášok z XLVII. medzinárodnej konferencie z technológie a analytiky tukov $v S. 163-166 $1 210 $a Bratislava $c Palma Group $d 2009 541 1-
$a Methodology of the psychorheological investigation of food fats $z eng 610 0-
$a emulsified fats 610 0-
$a rheology 610 0-
$a sensory analysis 610 0-
$a texture 700 -1
$3 cav_un_auth*0101523 $a Štern $b Petr $p UH-J $4 070 $T Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0022429 $a Panovská $b Z. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0015943 $a Pokorný $b J. $y CZ $4 070
Počet záznamů: 1