Počet záznamů: 1  

Metodika psychoreologického zkoumání jedlých tuků

  1. SYS0332456
    LBL
      
    02064^^^^^2200277^^^450
    005
      
    20240103192409.7
    100
      
    $a 20091125d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a cze
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Metodika psychoreologického zkoumání jedlých tuků
    215
      
    $a 4 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0332455 $1 010 $a 987-80-227-3097-6 $1 200 1 $a Zborník prednášok z XLVII. medzinárodnej konferencie z technológie a analytiky tukov $v S. 163-166 $1 210 $a Bratislava $c Palma Group $d 2009
    541
    1-
    $a Methodology of the psychorheological investigation of food fats $z eng
    610
    0-
    $a emulsified fats
    610
    0-
    $a rheology
    610
    0-
    $a sensory analysis
    610
    0-
    $a texture
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0101523 $a Štern $b Petr $p UH-J $4 070 $T Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0022429 $a Panovská $b Z. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0015943 $a Pokorný $b J. $y CZ $4 070
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.