Počet záznamů: 1  

Textural and flavour characteristics of commercial tomato ketchups

  1. SYS0332437
    LBL
      
    02229^^^^^2200301^^^450
    005
      
    20240103192408.8
    014
      
    $a 000269005300004 $2 WOS
    017
      
    $a 10.17221/220/2008-CJFS $2 DOI
    100
      
    $a 20091125d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Textural and flavour characteristics of commercial tomato ketchups
    215
      
    $a 6 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0290045 $1 011 $a 1212-1800 $e 1805-9317 $1 200 1 $a Czech Journal of Food Sciences $v Roč. 27, č. 3 (2009), s. 165-170 $1 210 $c Czech Academy of Agricultural Sciences
    541
    1-
    $a Texturní a chuťové charakteristiky komerčních rajčatových kečupů $z cze
    610
    0-
    $a tomato ketchup
    610
    0-
    $a rheology
    610
    0-
    $a sensory characteristics
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0022429 $a Panovská $b Z. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0101523 $a Štern $b Petr $p UH-J $4 070 $T Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0246727 $a Váchová $b A. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0256258 $a Lukešová $b D. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0015943 $a Pokorný $b J. $y CZ $4 070
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.