Počet záznamů: 1
Net effect of wort osmotic pressure on fermentation course, yeast vitality, beer flavor, and haze
SYS 0327361 LBL 02362^^^^^2200313^^^450 005 20240103191910.3 014 $a 000265382200004 $2 WOS 017 $a 10.1007/s00253-008-1830-6 $2 DOI 100 $a 20090727d m y slo 03 ba 101 0-
$a eng 102 $a DE 200 1-
$a Net effect of wort osmotic pressure on fermentation course, yeast vitality, beer flavor, and haze 215 $a 8 s. 300 $a MSM0021620835, MSM6019369701 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0256162 $1 011 $a 0175-7598 $e 1432-0614 $1 200 1 $a Applied Microbiology and Biotechnology $v Roč. 82, č. 6 (2009), s. 1027-1035 $1 210 $c Springer 541 1-
$a Čistý vliv osmotického tlaku na průběh fermentace, vitalitu kvasnic, chuť a zákal piva $z cze 610 0-
$a wort osmolarity 610 0-
$a high-gravity brewing 610 0-
$a fermentation course 700 -1
$3 cav_un_auth*0104744 $a Sigler $b Karel $p MBU-M $w Laboratory of Fungal Genetics and Metabolism $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0243924 $a Matoulková $b D. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0225456 $a Dienstbier $b M. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0216010 $a Gabriel $b P. $y CZ $4 070
Počet záznamů: 1