Počet záznamů: 1  

Net effect of wort osmotic pressure on fermentation course, yeast vitality, beer flavor, and haze

  1. SYS0327361
    LBL
      
    02362^^^^^2200313^^^450
    005
      
    20240103191910.3
    014
      
    $a 000265382200004 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1007/s00253-008-1830-6 $2 DOI
    100
      
    $a 20090727d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a DE
    200
    1-
    $a Net effect of wort osmotic pressure on fermentation course, yeast vitality, beer flavor, and haze
    215
      
    $a 8 s.
    300
      
    $a MSM0021620835, MSM6019369701
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0256162 $1 011 $a 0175-7598 $e 1432-0614 $1 200 1 $a Applied Microbiology and Biotechnology $v Roč. 82, č. 6 (2009), s. 1027-1035 $1 210 $c Springer
    541
    1-
    $a Čistý vliv osmotického tlaku na průběh fermentace, vitalitu kvasnic, chuť a zákal piva $z cze
    610
    0-
    $a wort osmolarity
    610
    0-
    $a high-gravity brewing
    610
    0-
    $a fermentation course
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0104744 $a Sigler $b Karel $p MBU-M $w Laboratory of Fungal Genetics and Metabolism $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0243924 $a Matoulková $b D. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0225456 $a Dienstbier $b M. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0216010 $a Gabriel $b P. $y CZ $4 070
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.