Počet záznamů: 1  

Chemo-enzymatic synthesis of poly-N-acetyllactosamine (poly-LacNAc) structures and their characterization for CGL2-galectin-mediated binding of ECM glycoproteins to biomaterial surfaces

  1. SYS0327089
    LBL
      
    02663^^^^^2200361^^^450
    005
      
    20240103191856.7
    014
      
    $a 000263417500003 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1007/s10719-008-9172-2 $2 DOI
    100
      
    $a 20090716d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a US
    200
    1-
    $a Chemo-enzymatic synthesis of poly-N-acetyllactosamine (poly-LacNAc) structures and their characterization for CGL2-galectin-mediated binding of ECM glycoproteins to biomaterial surfaces
    215
      
    $a 18 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0256674 $1 011 $a 0282-0080 $e 1573-4986 $1 200 1 $a Glycoconjugate Journal $v Roč. 26, č. 2 (2009), s. 141-159
    541
    1-
    $a Chemo-enzymatická synthesa poly-N-acetyllactosaminových (poly-LacNAc) structur a jejich characterizace pro CGL2-galectin-zprostředkovanou vazbu ECM glycoproteinů k biomateriálovým povrchům $z cze
    610
    0-
    $a chemo-enzymatic sysnthesis
    610
    0-
    $a galectin binding
    610
    0-
    $a biomaterials
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0242754 $a Sauerzapfe $b B. $y DE $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0051751 $a Křenek $b Karel $p MBU-M $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0252361 $a Schmiedel $b J. $y DE $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0252362 $a Wakarchuk $b W.W. $y CA $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0229425 $a Pelantová $b Helena $p MBU-M $w Laboratory of Molecular Structure Characterization $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0104590 $a Křen $b Vladimír $p MBU-M $w Laboratory of Biotransformation $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0022027 $a Elling $b L. $y DE $4 070
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.