Počet záznamů: 1  

Application of silicon nanowires and indium tin oxide surfaces in desorption electrospray ionization

  1. SYS0320923
    LBL
      
    03194^^^^^2200373^^^450
    005
      
    20240103191301.0
    014
      
    $a 000262813100007 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1255/ejms.961 $2 DOI
    100
      
    $a 20090414d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a GB
    200
    1-
    $a Application of silicon nanowires and indium tin oxide surfaces in desorption electrospray ionization
    215
      
    $a 9 s.
    300
      
    $a MSM 6198959216
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0255541 $1 011 $a 1469-0667 $1 011 $a 1365-0718 $1 200 1 $a European Journal of Mass Spectrometry $v Roč. 14, č. 6 (2008), s. 391-399 $1 210 $c Sage
    541
    1-
    $a Použití křemíkových nanovláken a oxidů In-Sn v desorpčním elektrospreji $z cze
    610
    0-
    $a mass spectrometry
    610
    0-
    $a desorption electrospray ionization
    610
    0-
    $a nanowires
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0247392 $a Pól $b Jaroslav $p MBU-M $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0104676 $a Novák $b Petr $p MBU-M $w Laboratory of Structural Biology and Cell Signalization $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0247393 $a Volný $b Michael $p MBU-M $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0247394 $a Kruppa $b G. H. $y US $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0247395 $a Kostiainen $b R. $y FI $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0243219 $a Lemr $b Karel $p MBU-M $w Laboratory of Molecular Structure Characterization $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0104496 $a Havlíček $b Vladimír $p MBU-M $w Laboratory of Molecular Structure Characterization $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.