Počet záznamů: 1  

Warming of olive oil processed by high hydrostatic pressure

  1. SYS0104253
    LBL
      
    00000nam^^22^^^^^^^^450
    005
      
    20230418205650.2
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a GB
    200
    1-
    $a Warming of olive oil processed by high hydrostatic pressure
    215
      
    $a 6 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0253141 $1 011 $a 0895-7959 $e 1477-2299 $1 200 1 $a High Pressure Research $v Roč. 24, č. 2 (2004), s. 303-308 $1 210 $c Taylor & Francis
    541
      
    $a Ohřev olivového oleje zpracovaného vysokým hydrostatickým tlakem $z cze
    610
    1-
    $a olive oil
    610
    1-
    $a food processing
    610
    1-
    $a high pressure
    610
    1-
    $a warming
    700
    -1
    $a Houška $b M. $y CZ $4 070 $3 cav_un_auth*0014889
    701
    -1
    $a Kubásek $b M. $y CZ $4 070 $3 cav_un_auth*0019702
    701
    -1
    $a Strohalm $b J. $y CZ $4 070 $3 cav_un_auth*0016694
    701
    -1
    $a Landfeld $b A. $y CZ $4 070 $3 cav_un_auth*0019703
    701
    -1
    $a Kamarád $b Jiří $p FZU-D $w Magnetics and Superconductors $4 070 $3 cav_un_auth*0100279 $T Fyzikální ústav AV ČR, v. v. i.

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.