Počet záznamů: 1  

The Impact of Xamthohumol on a Brewing Yeast’s Viability, Vitality and Metabolite Formation

  1. 1.
    MAGALHAES, P.H., CARVALHO, A.B., GONCALVES, L.M., PACHECO, J.G., GUIDO, L.F., BRÁNYIK, T., RODRIGUES, P.G., KUNCOVÁ, G., DOSTÁLEK, P., BARROS, A.A. The Impact of Xamthohumol on a Brewing Yeast’s Viability, Vitality and Metabolite Formation. Journal of the Institute of Brewing. 2011, 117(3), 368-376. ISSN 0046-9750. E-ISSN 2050-0416. Dostupné z: http://www.scopus.com/record/display.url?eid=2-s2.0-80755180700&origin=resultslist&sort=plf-f&src=s&st1=kuncova%2cg&sid=nWEtd4PqxEYtj7bOsbEcl0M%3a60&sot=b&sdt=b&sl=22&s=AUTHOR-NAME%28kuncova%2cg%29&relpos=0&relpos=0&searchTerm=AUTHOR-NAME(kuncova,g)
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.