Počet záznamů: 1  

Study of quantitative changes of cereal allergenic proteins after food processing

  1. 1.
    0434130 - ÚIACH 2015 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Flodrová, Dana - Benkovská, Dagmar - Laštovičková, Markéta
    Study of quantitative changes of cereal allergenic proteins after food processing.
    Journal of the Science of Food and Agriculture. Roč. 95, č. 5 (2015), s. 983-990. ISSN 0022-5142. E-ISSN 1097-0010
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: allergens * proteins * barley * mass spectrometry
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 2.076, rok: 2015

    Suggested proteomic strategy proved as universal and sensitive method for fast and reliable identification of various cereal allergens and monitoring of their quantitative changes during food processing. Such information is important for consumers who suffer from allergies.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0238269

     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0434130_IR.pdf11.4 MBJinávyžádat
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.