Počet záznamů: 1  

Vliv podmínek sladování na obsah dextrinů v meziproduktech výroby piva

  1. 1.
    0364211 - ÚIACH 2012 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
    Psota, V. - Čmelík, Richard - Sachambula, L.
    Vliv podmínek sladování na obsah dextrinů v meziproduktech výroby piva.
    [The effect of malting conditions on dextrin contents in beer production intermediates.]
    Kvasný průmysl. Roč. 57, 7-8 (2011), 253-259. ISSN 0023-5830
    Grant CEP: GA MŠMT 2B06037
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: malting * dextrin * beer
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace

    Obsah dextrinů DP 4–7 ve sladině, mladině a zeleném pivu byl výrazně ovlivněn odrůdou ječmene, zatímco vliv použitých postupů sladování byl málo výrazný.

    Dextrin content (DP 4–7) in sweet wort, wort and green beer was significantly affected by the barley variety while the effect of malting technology was low.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0199748

     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.