Počet záznamů: 1  

Vliv pivovarského procesu na profil proteinů ječmene

  1. 1.
    0363301 - ÚIACH 2012 RIV CZ cze, eng J - Článek v odborném periodiku
    Benkovská, Dagmar - Flodrová, Dana - Psota, V. - Bobálová, Janette
    Vliv pivovarského procesu na profil proteinů ječmene.
    [Influence of the brewing process on the barley protein profile.]
    Kvasný průmysl. Roč. 57, 7-8 (2011), 260-265. ISSN 0023-5830
    Grant CEP: GA MŠMT 1M0570
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: barley * proteins * brewing process
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace

    Práce byla zaměřena na identifikaci proteinů v průběhu výroby piva, přičemž největší pozornost byla věnována proteinům, které ovlivňují kvalitu a stabilitu pěny, obzvlášť nsLTP proteinům a proteinu Z.

    Our work was focused on identification of proteins within the process of beer production, whereas the main interest was oriented to proteins that can affect the quality and stability of foam, especially nsLTP and protein Z.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0199280

     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.