Počet záznamů: 1  

Crystallization of carbohydrate oxidase from Microdochium nivale

  1. 1.
    0326272 - ÚMCH 2010 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Dušková, Jarmila - Dohnálek, Jan - Skálová, Tereza - Ostergaard, L. H. - Fuglsang, C. C. - Kolenko, Petr - Štěpánková, Andrea - Hašek, Jindřich
    Crystallization of carbohydrate oxidase from Microdochium nivale.
    [Krystalizace karbohydrátové oxidázy z Microdochium nivale.]
    Acta Crystallographica Section F-Structural Biology and Crystallization Communications. Roč. 65, č. 6 (2009), s. 638-640. ISSN 1744-3091. E-ISSN 2053-230X
    Grant CEP: GA AV ČR IAA500500701; GA ČR GA305/07/1073
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40500505
    Klíčová slova: carbohydrate oxidase * crystallization * data processing
    Kód oboru RIV: CD - Makromolekulární chemie
    Impakt faktor: 0.551, rok: 2009

    Microdochium nivale carbohydrate oxidase was produced by heterologous recombinant expression in Aspergillus oryzae, purified and crystallized. The enzyme crystallizes with varying crystal morphologies depending on the crystallization conditions. Several different crystal forms were obtained using the hanging-drop vapour-diffusion method, two of which were used for diffraction measurements. Diffraction data suitable for structural analysis were collected and the structure was solved by molecular-replacement method.

    Karbohydrátová oxidáza z Microdochium nivale byla vyprodukována heterogenní rekombinantní expresí v Aspergillus oryzae, purifikována a krystalizována. Enzym krystalizuje v různých krystalových formách v závislosti na krystalizačních podmínkách. Několik různých krystalových forem bylo získáno metodou visící kapky, dvě byly použity pro difrakční experiment. Byla naměřena data vhodná pro strukturní analýzu a struktura byla vyřešena pomocí metody molekulárního nahrazení.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0173423

     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.