Počet záznamů: 1  

Liquid chromatography–mass spectrometry–based metabolomics approaches for foodomics research

  1. 1.
    Čajka, Tomáš
    Liquid chromatography–mass spectrometry–based metabolomics approaches for foodomics research.
    Current Opinion in Food Science. Roč. 58, August (2024), č. článku 101201. ISSN 2214-7993. E-ISSN 2214-8000
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LX22NPO5104
    Obor OECD: Analytical chemistry
    Impakt faktor: 8.9, rok: 2023 ; AIS: 1.316, rok: 2023
    Způsob publikování: Open access
    Web výsledku:
    https://doi.org/10.1016/j.cofs.2024.101201DOI: https://doi.org/10.1016/j.cofs.2024.101201
    https://hdl.handle.net/11104/0355358
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.