Počet záznamů: 1  

Evaluation of pulsed electric fields technology for the improvement of subsequent carotenoid extraction from dried Rhodotorula glutinis yeast.

  1. 1.
    0541354 - ÚCHP 2022 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Martínez, J.M. - Schottroff, F. - Haas, K. - Fauster, T. - Sajfrtová, Marie - Álvarez, I. - Raso, J. - Jaeger, H.
    Evaluation of pulsed electric fields technology for the improvement of subsequent carotenoid extraction from dried Rhodotorula glutinis yeast.
    Food Chemistry. Roč. 323, SEP 1 (2020), č. článku 126824. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: carotenoids * supercritical fluids * extraction
    Obor OECD: Chemical process engineering
    Impakt faktor: 7.514, rok: 2020 ; AIS: 1.054, rok: 2020
    Způsob publikování: Open access s časovým embargem
    DOI: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.126824
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0318916
     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0541354.pdf01.3 MBAutorský postprintpovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.