Počet záznamů: 1  

Omega-3 Phospholipids from Krill Oil Enhance Intestinal Fatty Acid Oxidation More Effectively than Omega-3 Triacylglycerols in High-Fat Diet-Fed Obese Mice

  1. 1.
    SYSNO0532017
    NázevOmega-3 Phospholipids from Krill Oil Enhance Intestinal Fatty Acid Oxidation More Effectively than Omega-3 Triacylglycerols in High-Fat Diet-Fed Obese Mice
    Tvůrce(i) Kroupová, Petra (FGU-C) ORCID
    van Schothorst, E. M. (NL)
    Keijer, J. (NL)
    Bunschoten, A. (NL)
    Vodička, Martin (FGU-C) RID, ORCID, SAI
    Irodenko, Ilaria (FGU-C) RID
    Oseeva, Marina (FGU-C) ORCID, RID
    Žáček, P. (CZ)
    Kopecký, Jan (FGU-C) RID, ORCID
    Rossmeisl, Martin (FGU-C) RID, ORCID
    Horáková, Olga (FGU-C) RID, ORCID
    Korespondující/seniorHoráková, Olga - Korespondující autor
    Zdroj.dok. Nutrients. Roč. 12, č. 7 (2020). - : MDPI
    Číslo článku2037
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant GA16-08124S GA ČR - Grantová agentura ČR, CZ - Česká republika
    Institucionální podporaFGU-C - RVO:67985823
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.CH
    Klíč.slova krill oil * Omega-3 phospholipids * high-fat diet * Omega-3 index * small intestine
    Spolupracující instituce Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta (Česká republika)
    URLhttps://www.mdpi.com/2072-6643/12/7/2037
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0310622
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.