Počet záznamů: 1
Influence of Post-Harvest Ripening on the Levels of Selected Compounds in Various Cherry Cultivars
- 1.
SYSNO 0488939 Název Influence of Post-Harvest Ripening on the Levels of Selected Compounds in Various Cherry Cultivars Tvůrce(i) Goliáš, J. (CZ)
Vrchotová, Naděžda (UEK-B) RID, SAI, ORCID
Kožíšková, J. (CZ)
Kotas, Petr (UEK-B) RID
Tříska, Jan (UEK-B) RID, ORCID, SAIKorespondující/senior Tříska, Jan - Korespondující autor Zdroj.dok. Czech Journal of Food Sciences. Roč. 36, č. 2 (2018), s. 163-168. - : Czech Academy of Agricultural Sciences Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant LO1415 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika Institucionální podpora UEK-B - RVO:86652079 Jazyk dok. eng Země vyd. CZ Klíč.slova neochlorogenic acid * organic acids * p-coumaroylquinic acid * rutin * storage * sugars * sweet cherries Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0283450
Počet záznamů: 1