- Influence of Post-Harvest Ripening on the Levels of Selected Compound…
Počet záznamů: 1  

Influence of Post-Harvest Ripening on the Levels of Selected Compounds in Various Cherry Cultivars

  1. 1.
    SYSNO0488939
    NázevInfluence of Post-Harvest Ripening on the Levels of Selected Compounds in Various Cherry Cultivars
    Tvůrce(i) Goliáš, J. (CZ)
    Vrchotová, Naděžda (UEK-B) RID, SAI, ORCID
    Kožíšková, J. (CZ)
    Kotas, Petr (UEK-B) RID
    Tříska, Jan (UEK-B) RID, ORCID, SAI
    Korespondující/seniorTříska, Jan - Korespondující autor
    Zdroj.dok. Czech Journal of Food Sciences. Roč. 36, č. 2 (2018), s. 163-168. - : Czech Academy of Agricultural Sciences
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant LO1415 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika
    Institucionální podporaUEK-B - RVO:86652079
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.CZ
    Klíč.slova neochlorogenic acid * organic acids * p-coumaroylquinic acid * rutin * storage * sugars * sweet cherries
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0283450
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.