Počet záznamů: 1  

MALDI-TOF MS of Dickeya and Pectobacterium species - Characterization of plant pathogenic bacteria

  1. SYS0385203
    LBL
      
    02140^^^^^2200385^^^450
    005
      
    20240103201725.8
    014
      
    $a 000329635000059 $2 WOS
    100
      
    $a 20130221d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a MALDI-TOF MS of Dickeya and Pectobacterium species - Characterization of plant pathogenic bacteria
    215
      
    $a 3 s. $c P
    300
      
    $a 20120126, poster P23
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0384659 $1 010 $a 978-80-904959-1-3 $1 200 1 $a CECE 2012. 9th International Interdisciplinary Meeting on Bioanalysis $v S. 202-204 $1 210 $a Brno $c Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i $d 2012 $1 702 1 $a Foret $b František $4 340 $1 702 1 $a Křenková $b Jana $4 340 $1 702 1 $a Guttman $b Andras $4 340 $1 702 1 $a Klepárník $b Karel $4 340 $1 702 1 $a Boček $b Petr $4 340
    610
    0-
    $a dickeya
    610
    0-
    $a pectobacterium
    610
    0-
    $a MALDI
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0102616 $a Šalplachta $b Jiří $i Oddělení proteomiky a glykomiky $j Department of Proteomics and Glycomics $k PRO $l PRO $p UIACH-O $w Fluid Phase Separations $z G $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0250611 $a Kubesová $b Anna $i Oddělení separací v kapalné fázi $j Department of Liquid Phase Separations $k LPS $l LPS $p UIACH-O $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0018195 $a Horký $b J. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0102570 $a Horká $b Marie $i Oddělení separací v kapalné fázi $j Department of Liquid Phase Separations $k LPS $l LPS $p UIACH-O $w Fluid Phase Separations $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    856
      
    $u http://hdl.handle.net/11104/0214536 $9 RIV
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.