- Testing of Viusid Vet preparation in broiler chicken fattening
Počet záznamů: 1  

Testing of Viusid Vet preparation in broiler chicken fattening

  1. 1.
    SYSNO ASEP0384354
    Druh ASEPC - Konferenční příspěvek (mezinárodní konf.)
    Zařazení RIVD - Článek ve sborníku
    NázevTesting of Viusid Vet preparation in broiler chicken fattening
    Tvůrce(i) Suchý, P. (CZ)
    Straková, E. (CZ)
    Zukal, Jan (UBO-W) RID, ORCID, SAI
    Celkový počet autorů3
    Zdroj.dok.Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky X: zborník prednášok. - Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie, 2012 / Naď P. ; Maskalová I. - ISBN 978-80-8077-282-6
    Rozsah strans. 200-202
    Poč.str.3 s.
    Forma vydáníTištěná - P
    AkceLazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky /10./
    Datum konání06.09.2012
    Místo konáníKošice
    ZeměSK - Slovensko
    Typ akceEUR
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.SK - Slovensko
    Klíč. slovafattening ; broiler ; Viusid Vet
    Vědní obor RIVGJ - Choroby a škůdci zvířat, veterinární medicína
    Institucionální podporaUBO-W - RVO:68081766
    AnotaceThe objective of the study was to verify the effect of Viusid Vet preparation in broiler chicken fattening on production parameters, carcass yield and health condition of the animals. The Viusid Vet preparation was provided by the pharmaceutical company Catalysis (Spain) that was interested in verifying the preparation in broiler chicken fattening in the Euroepan conditions. The preparation has been successfully used in humans, especially to support the immune system. Based on the results from the group of 320 ROSS 308 broiler chickens, some tendencies towards the improvement of health were observed in favour of the experimental groups which had received the preparation in their feed formulation or drinking water.
    PracovištěÚstav biologie obratlovců
    KontaktHana Slabáková, slabakova@ivb.cz, Tel.: 543 422 524
    Rok sběru2013
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.