Počet záznamů: 1  

Uplatnění rheologie v potravinářství a kosmetice

  1. SYS0196083
    LBL
      
    00000nam^^22^^^^^^^^450
    005
      
    20200225204920.7
    101
    0-
    $a cze
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Uplatnění rheologie v potravinářství a kosmetice
    215
      
    $a 10 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0293713 $1 011 $a 0231-9950 $1 200 1 $a Bulletin potravinárského výskumu $v Roč. 39, č. 3 (2000), s. 167-176
    541
      
    $a On the use of rheology in food and cosmetic processing $z eng
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0101523 $a Štern $b Petr $p UH-J $4 070 $T Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0054122 $a Hojerová $b J. $y SK $4 070

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.