Počet záznamů: 1
Stanovení volného a celkového kvercetinu v moravských červených vínech
- 1.
SYSNO ASEP 0170719 Druh ASEP J - Článek v odborném periodiku Zařazení RIV J - Článek v odborném periodiku Poddruh J Ostatní články Název Stanovení volného a celkového kvercetinu v moravských červených vínech Překlad názvu Determination of free and conjugated Quercetin in Moravian Red Wines Tvůrce(i) Dadáková, E. (CZ)
Vrchotová, Naděžda (UEK-B) RID, SAI, ORCID
Tříska, Jan (UEK-B) RID, ORCID, SAI
Kyseláková, M. (CZ)Zdroj.dok. Chemické listy. - : Česká společnost chemická - ISSN 0009-2770
Roč. 97, č. 7 (2003), s. 558-561Poč.str. 4 s. Jazyk dok. cze - čeština Země vyd. CZ - Česká republika Klíč. slova quercetin ; red wine Vědní obor RIV CB - Analytická chemie, separace CEP QD1155 GA MZe - Ministerstvo zemědělství CEZ AV0Z6087904 - UEK-B Anotace Stanovení celkového a konjugovaného kvercetinu v červených vínech pomocí HPLC a CE. Porovnání ročníků 2000 a 2001. Překlad anotace Determination free and conjugated quercetin in red wines by HPLC and CE. Comparison of vintage years 2000 and 2001. Pracoviště Ústav výzkumu globální změny Kontakt Nikola Šviková, svikova.n@czechglobe.cz, Tel.: 511 192 268 Rok sběru 2004
Počet záznamů: 1