Počet záznamů: 1  

Stanovení volného a celkového kvercetinu v moravských červených vínech

  1. 1.
    SYSNO ASEP0170719
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JOstatní články
    NázevStanovení volného a celkového kvercetinu v moravských červených vínech
    Překlad názvuDetermination of free and conjugated Quercetin in Moravian Red Wines
    Tvůrce(i) Dadáková, E. (CZ)
    Vrchotová, Naděžda (UEK-B) RID, SAI, ORCID
    Tříska, Jan (UEK-B) RID, ORCID, SAI
    Kyseláková, M. (CZ)
    Zdroj.dok.Chemické listy. - : Česká společnost chemická - ISSN 0009-2770
    Roč. 97, č. 7 (2003), s. 558-561
    Poč.str.4 s.
    Jazyk dok.cze - čeština
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovaquercetin ; red wine
    Vědní obor RIVCB - Analytická chemie, separace
    CEPQD1155 GA MZe - Ministerstvo zemědělství
    CEZAV0Z6087904 - UEK-B
    AnotaceStanovení celkového a konjugovaného kvercetinu v červených vínech pomocí HPLC a CE. Porovnání ročníků 2000 a 2001.
    Překlad anotaceDetermination free and conjugated quercetin in red wines by HPLC and CE. Comparison of vintage years 2000 and 2001.
    PracovištěÚstav výzkumu globální změny
    KontaktNikola Šviková, svikova.n@czechglobe.cz, Tel.: 511 192 268
    Rok sběru2004

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.