Počet záznamů: 1  

Characterization of the hydrophobic properties of amino acids. II. How hydrophobic, hydrophilic and lipophilic is tryptophan?

  1. 1.
    SYSNO0161546
    NázevCharacterization of the hydrophobic properties of amino acids. II. How hydrophobic, hydrophilic and lipophilic is tryptophan?
    Tvůrce(i) Chmelík, Josef (UIACH-O)
    Zdroj.dok. Collection of Czechoslovak Chemical Communications. Roč. 58, č. 5 (1993), s. 996-1000. - : Ústav organické chemie a biochemie AV ČR, v. v. i.
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.CZ
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0058867
     

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.