Počet záznamů: 1  

Psychorheology of multiphase emulsion systems

  1. 1.
    0104398 - UH-J 20043020 RIV KP eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Štern, Petr - Pokorný, J.
    Psychorheology of multiphase emulsion systems.
    [Psychoreologie vícefázových emulzních systémů.]
    Proceedings of the XIVth international congress on rheology. Soul: The Korean Society of Rheology, 2004 - (Lee, J.; Lee, S.), s. FB18/1-FB18/3. ISBN 89-950057-5-0.
    [International congress on rheology /14./. Soul (KP), 22.08.2004-27.08.2004]
    Grant CEP: GA AV ČR IAA2060902; GA AV ČR KSK2067107
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z2060917
    Klíčová slova: psychorheology * multiphase emulsion systems * measurement
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin

    Tartar sauces are typical multiphase emulsion systems of the oil-in-water type. Two recipes were tested, each series consisting of 10 samples, measured at 15, 20 a 25C. the sensory profile and sensory acceptabilitites were tested under standard conditions as given by international standards

    Tatarské omáčky jsou typickými vícefázovými emulzními systémy typu olej ve vodě. Byly testovány dvě série o 10 vzorcích při teplotách 15°, 20° a 25°C. Senzorický profil a senzorická přijatelnost byly testovány za standardních podmínek, odpovídajících mezinárodním standardům
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0011667

     
     

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.