Počet záznamů: 1  

Assay of phenolic compounds in red wine by on-line combination of capillary isotachophoresis with capillary zone electrophoresis

  1. 1.
    0102260 - UIACH-O 20043035 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Hamoudová, R. - Urbánek, Marek - Pospíšilová, M. - Polášek, M.
    Assay of phenolic compounds in red wine by on-line combination of capillary isotachophoresis with capillary zone electrophoresis.
    [Analýza fenolických látek v červeném víně on-line kombinací kapilární izotachoforézy s kapilární zónovou elektroforézou.]
    Journal of Chromatography A. Roč. 1032, 1-2 (2004), s. 281-287. ISSN 0021-9673. E-ISSN 1873-3778
    Grant CEP: GA MZd NL7689
    Grant ostatní: GA FR VŠ(CZ) G6/2995/2003
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4031919
    Klíčová slova: wine * food analysis * isotachophoresis * capillary zone electrophoresis
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 3.359, rok: 2004
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0009615
     

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.