Počet záznamů: 1
The Diffusion of Food Culture in Europe from the late eighteenth century to the present day
- 1.
SYSNO ASEP 0028458 Druh ASEP G - Konferenční sborník (mezinárodní konf.) Zařazení RIV Není vybrán druh dokumentu Název The Diffusion of Food Culture in Europe from the late eighteenth century to the present day Překlad názvu Šíření kultury stravování v Evropě od konce 18. století do dnešní doby Tvůrce(i) Oddy, D. J. (ed. GB)
Petráňová, Lydia (UEF-S ed.) RIDVyd. údaje Prague: ACADEMIA Prague: Institute of Ethnology of the Academy of Sciences of the Czech Republic, 2005 ISBN 80-200-1325-3 Poč.str. 300 s. Akce Diffusion of Food Culture: Cookery and Food Education in Europe since the eighteenth century. Symposium of the International Commission for Research into European Food History (ICREFH) /8./ Datum konání 30.09.2003-05.10.2003 Místo konání Prague Země CZ - Česká republika Typ akce WRD Jazyk dok. eng - angličtina Země vyd. CZ - Česká republika Klíč. slova Food culture ; Cookery ; Food education Vědní obor RIV AC - Archeologie, antropologie, etnologie CEZ AV0Z9058907 - UEF-S Anotace How and why food culture in Europe has changed during the last two centuries and the factors - social, economic and educational - which have contributed to its diffusion. Pracoviště Etnologický ústav Kontakt Veronika Novotná, novotna@eu.cas.cz, Tel.: 532 290 277 Rok sběru 2006
Počet záznamů: 1