Počet záznamů: 1  

The Diffusion of Food Culture in Europe from the late eighteenth century to the present day

  1. 1.
    SYSNO ASEP0028458
    Druh ASEPG - Konferenční sborník (mezinárodní konf.)
    Zařazení RIVNení vybrán druh dokumentu
    NázevThe Diffusion of Food Culture in Europe from the late eighteenth century to the present day
    Překlad názvuŠíření kultury stravování v Evropě od konce 18. století do dnešní doby
    Tvůrce(i) Oddy, D. J. (ed. GB)
    Petráňová, Lydia (UEF-S ed.) RID
    Vyd. údajePrague: ACADEMIA Prague: Institute of Ethnology of the Academy of Sciences of the Czech Republic, 2005
    ISBN80-200-1325-3
    Poč.str.300 s.
    AkceDiffusion of Food Culture: Cookery and Food Education in Europe since the eighteenth century. Symposium of the International Commission for Research into European Food History (ICREFH) /8./
    Datum konání30.09.2003-05.10.2003
    Místo konáníPrague
    ZeměCZ - Česká republika
    Typ akceWRD
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovaFood culture ; Cookery ; Food education
    Vědní obor RIVAC - Archeologie, antropologie, etnologie
    CEZAV0Z9058907 - UEF-S
    AnotaceHow and why food culture in Europe has changed during the last two centuries and the factors - social, economic and educational - which have contributed to its diffusion.
    PracovištěEtnologický ústav
    KontaktVeronika Novotná, novotna@eu.cas.cz, Tel.: 532 290 277
    Rok sběru2006
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.