Počet záznamů: 1  

The potential of mycorrhizal inoculation and organic amendment to increase yields of Galega orientalis and Helianthus tuberosus in a spoilbank substrate

  1. SYS0370379
    LBL
      
    01885^^^^^2200313^^^450
    005
      
    20240103200149.4
    014
      
    $a 000294665300016 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1002/jpln.201000307 $2 DOI
    100
      
    $a 20120104d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a DE
    200
    1-
    $a The potential of mycorrhizal inoculation and organic amendment to increase yields of Galega orientalis and Helianthus tuberosus in a spoilbank substrate
    215
      
    $a 9 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0253993 $1 011 $a 1436-8730 $e 1522-2624 $1 200 1 $a Journal of Plant Nutrition and Soil Science $v Roč. 174, č. 4 (2011), s. 664-672 $1 210 $c Wiley
    610
    0-
    $a arbuscular mycorrhiza
    610
    0-
    $a biomass crops
    610
    0-
    $a spoil-bank reclamation
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0233578 $a Püschel $b David $i Oddělení mykorhizních symbióz $j Department of Mycorrhizal Symbioses $p BU-J $w Department of Mycorrhizal Symbioses $4 070 $T Botanický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0105823 $a Rydlová $b Jana $i Oddělení mykorhizních symbióz $j Department of Mycorrhizal Symbioses $p BU-J $w Department of Mycorrhizal Symbioses $4 070 $T Botanický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0214518 $a Sudová $b Radka $i Oddělení mykorhizních symbióz $j Department of Mycorrhizal Symbioses $p BU-J $w Department of Mycorrhizal Symbioses $4 070 $T Botanický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0078136 $a Gryndler $b M. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0105850 $a Vosátka $b Miroslav $i Oddělení mykorhizních symbióz $j Department of Mycorrhizal Symbioses $p BU-J $w Department of Mycorrhizal Symbioses $4 070 $T Botanický ústav AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.