Počet záznamů: 1  

Characterisation of oligosaccharides in vegetables by HPLC and MALDI-TOF MS

  1. 1.
    SYSNO ASEP0162388
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JOstatní články
    NázevCharacterisation of oligosaccharides in vegetables by HPLC and MALDI-TOF MS
    Tvůrce(i) Štikarovská, M. (CZ)
    Chmelík, Josef (UIACH-O)
    Zdroj.dok.Chemické listy. - : Česká společnost chemická - ISSN 0009-2770
    96(S), - (2002), s. S189-S191
    Poč.str.3 s.
    AkceMeeting of Chemistry & Life /2./
    Datum konání10.09.2002-11.09.2002
    Místo konáníBrno
    ZeměCZ - Česká republika
    Typ akceCST
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovaoligosaccharides ; HPLC ; MALDI-TOF-MS
    Vědní obor RIVCB - Analytická chemie, separace
    CEZAV0Z4031919 - UIACH-O
    AnotaceConvenience of both methods - HPLC and MALDI-TOF MS - was proved for the determination of oligosaccharides in fruits or vegetables.
    PracovištěÚstav analytické chemie
    KontaktIveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234
    Rok sběru2003

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.