Počet záznamů: 1  

Qualitative and quantitative characterization of chosen low molecular weight allergens isolated from cereal flour and cereal food stuffs

  1. 1.
    0398500 - ÚIACH 2014 CZ eng A - Abstrakt
    Flodrová, Dana - Benkovská, Dagmar - Laštovičková, Markéta
    Qualitative and quantitative characterization of chosen low molecular weight allergens isolated from cereal flour and cereal food stuffs.
    Book of Abstract, 6th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis. Praha: Institute of Chemical Technology Prague, 2013 - (Pulkrabová, J.; Tomaniová, M.; Nielen, M.; Hajšlová, J.). s. 163. ISBN 978-80-7080-861-0.
    [International Symposium on Recent Advances in Food Analysis /6./. 05.11.2013-08.11.2013, Praha]
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GPP503/12/P395
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: allergen * iTRAQ * cereals
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace

    In this work, we focused on characterization of cereal allergens. As the cereal samples, barley (Hordeum vulgare) and wheat (Triticum sp.) and two types of corresponding final cereal food stuffs (barley malt and wheat couscous) were selected. Low molecular weight allergens were subjected tol quantitative analysis using iTRAQ method.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0225998

     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    20130109.pdf1209.9 KBJinápovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.