Počet záznamů: 1
Vliv maceračních postupů na obsah resveratrolu a celkovou jakost červených vín
- 1.0170721 - UEK-B 20033026 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
Kyseláková, M. - Balík, J. - Veverka, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Totušek, J. - Lefnerová, D.
Vliv maceračních postupů na obsah resveratrolu a celkovou jakost červených vín.
[The influence of maceration methods on the content of resveratrol and total quality of red wines.]
Vinařský obzor. Roč. 96, 7-8 (2003), s. 355-356. ISSN 1212-7884
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z6087904
Klíčová slova: maceration method * resveratrol * red wine
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
Zpracování hroznů červeného vína osmi maceračními postupy, sledování obsahu resveratrolu a anthokyaninových barviv v průběhu macerace. Hodnocení kvality takto vyrobených vín.
Treatment of grapes by eight maceration methods, determination of resveratrol and anthocyanidin colours during macerations. Quality evaluation of produced wines.
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0067803
Počet záznamů: 1