Počet záznamů: 1  

Vliv maceračních postupů na obsah resveratrolu a celkovou jakost červených vín

  1. 1.
    0170721 - UEK-B 20033026 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
    Kyseláková, M. - Balík, J. - Veverka, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Totušek, J. - Lefnerová, D.
    Vliv maceračních postupů na obsah resveratrolu a celkovou jakost červených vín.
    [The influence of maceration methods on the content of resveratrol and total quality of red wines.]
    Vinařský obzor. Roč. 96, 7-8 (2003), s. 355-356. ISSN 1212-7884
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z6087904
    Klíčová slova: maceration method * resveratrol * red wine
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství

    Zpracování hroznů červeného vína osmi maceračními postupy, sledování obsahu resveratrolu a anthokyaninových barviv v průběhu macerace. Hodnocení kvality takto vyrobených vín.

    Treatment of grapes by eight maceration methods, determination of resveratrol and anthocyanidin colours during macerations. Quality evaluation of produced wines.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0067803

     
     

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.