Počet záznamů: 1  

Characteristics of mixed bacterial cultures degarding EDTA, isolated from Czech sources

  1. 1.
    0102725 - UEK-B 20043020 RIV BG eng J - Článek v odborném periodiku
    Ivanova, V. - Šafaříková, Miroslava - Vassileva, A. - Tonkova, A.
    Characteristics of mixed bacterial cultures degarding EDTA, isolated from Czech sources.
    [Charakteristiky směsných bakteriálních kultur degradujících EDTA, izolovaných z českých zdrojů.]
    Scientific Works of University of Food Technologies - Plovdiv. Roč. 51, č. 3 (2004), s. 306-311. ISSN 0477-0250.
    [Food Science, Techniques and Technologies 2004. Plovdiv, 27.10.2004-29.10.2004]
    Grant CEP: GA AV ČR IBS6087204
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z6087904
    Klíčová slova: EDTA * biodegradation
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0010064
     

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.