Počet záznamů: 1  

Vitality and viability of pitching yeast: methods of assessment and the effect of cellular stress resistance system

  1. 1.
    0024494 - MBÚ 2006 RIV SIGLE CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Hollerová, I. - Sigler, Karel - Kadlecová, J. - Šrogl, J.
    Vitality and viability of pitching yeast: methods of assessment and the effect of cellular stress resistance system.
    [Vitalita a viabilita násadních kvasnic: metody posuzování a vliv buněčných systémů pro stresovou rezistenci.]
    Kvasný průmysl. Roč. 51, č. 1 (2005), s. 3-7. ISSN 0023-5830
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50200510
    Klíčová slova: pitching yeasts * acidification power * stress resistance
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie

    Physiological state and metabolic competence of pitching yeast, i.e. yeast viability and vitality play an important role in beer production

    Fyziologický stav a metabolická kompetence násadních kvasnic, tedy jejich vitalita a viabilita, silně ovlivňují kvalitu konečného produktu při výrobě piva
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0115030

     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.