Počet záznamů: 1  

Pressurized hot water extraction of proteins from Sambucus nigra L. branches

  1. 1.
    0476129 - ÚIACH 2018 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Šalplachta, Jiří - Hohnová, Barbora
    Pressurized hot water extraction of proteins from Sambucus nigra L. branches.
    Industrial Crops and Products. Roč. 108, DEC (2017), s. 312-315. ISSN 0926-6690. E-ISSN 1872-633X
    Grant ostatní: GA AV ČR(CZ) R200311521
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: elderberry * pressurized hot water extraction * proteins
    Obor OECD: Analytical chemistry
    Impakt faktor: 3.849, rok: 2017

    In this study, PHWE was demonstrated as a suitable and reproducible technique for the extraction of proteins from elderberry branches. Temperature of 50 °C, pressure of 15 MPa and 5-min duration of the extraction were found optimal for this purpose.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0272658

     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0476129_IR.pdf4279.3 KBAutorský postprintvyžádat
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.