Počet záznamů: 1  

Optimalizace propagace vinné kvasničné kultury

  1. 1.
    0467922 - MBÚ 2017 RIV CZ cze V - Výzkumná zpráva
    Prell, Aleš - Kujan, Petr - Sobotka, Miroslav - Šafář, Hynek
    Optimalizace propagace vinné kvasničné kultury.
    [Optimization of cultivation of wine yeast culture.]
    Praha: EPS, s.r.o., 2015. 4 s. ISBN N
    Zdroj financování: N - neveřejné zdroje
    Klíčová slova: yeast cultivation
    Kód oboru RIV: EI - Biotechnologie a bionika

    Vývoj a optimalizace přípravy různých lokálních kultur vinných kvasinek

    Development and optimization of the production of various cultures of wine yeasts.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0266181

     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.