Počet záznamů: 1  

Věda a víno

  1. 1.
    0434214 - ÚIACH 2015 CZ cze E - Elektronický dokument
    Čmelík, Richard
    Věda a víno.
    [Science and the wine.]
    [mp3.file]. - Brno: Rádio Petrov, 2014
    Grant ostatní: GA AV ČR(CZ) R200311405
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: carbohydrate * wine
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    http://www.radiopetrov.com/veda-a-vino/text.html?id=7101

    Akademie věd ČR už několik let spolupracuje s kraji a regiony. Témata projektů Akademie věd ČR pak reagují na aktuální problematiku a potřeby daných oblastí. Jedním z těchto projektů je také Sledování obsahu sacharidů v hroznech vinné révy v prostoru vinařské oblasti Morava. Náš host Mgr. Richard Čmelík, Ph.D. z Ústavu analytické chemie AV ČR hovoří o tom, jak může být věda prospěšná vinařům, jaké procesy ve vínu zajišťují sacharidy, i o tom, jakým způsobem výzkumný tým pracuje.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0238326

     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    20140067_ Veda a víno.mp30636.6 KBJinávyžádat
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.