Počet záznamů: 1  

Mapa celkových poklesů v jižní části 4. kry Dolu ČSM

  1. 1.
    0387888 - ÚGN 2013 RIV CZ cze L2 - Specializované mapy
    Molčák, V. - Jiránková, E. - Waclawik, Petr
    Mapa celkových poklesů v jižní části 4. kry Dolu ČSM.
    [Map of overall decreases in the southern part 4th block mine CSM.]
    Interní kód: 146/10-12-2012_SM ; 2012
    Technické parametry: Mapa ve formátu A0 v měčítku 1:2500 v souřadnicovém systému J-TSK.Petr Waclawik, Ústav geoniky AV ČR, petr.waclawik@ugn.cas.cz
    Ekonomické parametry: Ekonomický přínos výsledku je v oblasti důlních škod. Vhodným plánováním následné hornické oblasti s ohledem na současný stav vývoje poklesové kotliny, který je prezentovaný ve zpracované mapě, mohou být minimalizovány projevy hornické činnosti na povrch. Tím dojde ke značné finanční úspoře při zahlazování následků hornické činnosti.
    Institucionální podpora: RVO:68145535
    Klíčová slova: tectonic disturbances * subsidence cuphole * izolines
    Kód oboru RIV: DH - Báňský průmysl vč. těžby a zpracování uhlí

    Projekt tvoří specializovaná mapa s odborným obsahem celkových poklesů v jižní části 4.kry dolu ČSM. Obsah tvoří grafické zobrazení poklesů povrchu pomocí izokatabáz a pohopisu, včetně výškově sledovaných povrchových bodů. Dále jsou v mapě vyznačeny průběhy tektonických poruch v úrovni sloje č. 30-31-32 (634-626-624) a hranice výrubu ze všech dobývaných slojí v dané oblasti.

    The project creates a specialized map with expert content of overall decreases in the southern part of the 4th block mine CSM. Its content is graphic display surface subsidenceusing izokatabaz and planimetry, including height observed surface points. Furthermore, the map marked progress of tectonic disturbances in the level of coal seam No 30-31-32 (634-626-624) and the boundary of the excavation of coal seams mined in the area.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0216804

     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.