Počet záznamů: 1  

Evaluace v Akademii věd České republiky - minulost, současnost a budoucnost

  1. 1.
    0355248 - KNAV 2011 RIV CZ cze C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Ráb, Petr - Laiblová Kadlecová, Ivana
    Evaluace v Akademii věd České republiky - minulost, současnost a budoucnost.
    [Evaluation in Academy of Sciences of the Czech Republic - past, present and future.]
    INFORUM 2010. Praha: Albertina icome Praha, 2010. ISSN 1801-2213.
    [INFORUM 2010. Konference o profesionálních informačních zdrojích /16./. Praha (CZ), 25.05.2010-27.05.2010]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z70830501; CEZ:AV0Z50450515
    Klíčová slova: evaluation * Academy of Sciences Library * scientific research
    Kód oboru RIV: AF - Dokumentace, knihovnictví, práce s informacemi
    http://www.inforum.cz/sbornik/2010/114/

    Příspěvek popisuje všechna evaluační kola pracovišť AV ČR of roku 1993 při transformaci tehdejší ČSAV na AV ČR (1995 – Akademické hodnotitelské grémium), 1999 (1. kolo Výzkumných záměrů), 2004 (2. kolo Výzkumných záměrů), 2008 (kontrola řešení Výzkumných záměrů) a přibližuje zejména hodnotící metodologie, hodnocené okruhy kriterií, výsledky hodnocení a jejich převedení do institucionálního financování, případně rušení nebo reorganizaci pracovišť.

    All past evaluation of AS CR is defined. Structure and organization of AS CR,- institutes, people, budgeting ; Past Evaluations 1993 - 2004 - internal, external, methodologies, results & consequences ; Past Evaluation 2008 - data-set, collecting data, bibliometry & scientometry, methodology, measurable structure and output of AS CR institutes ; Present Evaluation 2010 - automated data collecting system, bibliometry & scientometry + international context + peer & panel system.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0194063

     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    evaluace_AV.pdf02.1 MBAutorský postprintpovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.