Počet záznamů: 1
Rheologické vlastnosti emulgovaných pokrmových tuků se sníženým obsahem tuku
- 1.0196080 - UH-J 20003001 RIV SIGLE CZ cze C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Štern, Petr - Čmolík, S. - Schwarz, W. - Novák, B.
Rheologické vlastnosti emulgovaných pokrmových tuků se sníženým obsahem tuku.
[Rheological properties of low caloric emulgified fats.]
Sborník přednášek z XXXVIII. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků. Olomouc: MILO Surovárny a.s., 2000, s. 122-128.
[Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků /38./. Rožnov pod Radhoštěm (CZ), 17.05.2000-19.05.2000]
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z2060917
Klíčová slova: rheology, margarines, fat content, low caloric fats
Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
Margariny jsou z reologického hlediska tixotropní viskoplastické látky, jež s obsahem vody mění svůj viskoplastický charakter. Emulze obsahující ca. 40(30,20)
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0091726
Počet záznamů: 1