Počet záznamů: 1  

Rheologické vlastnosti emulgovaných pokrmových tuků se sníženým obsahem tuku

  1. 1.
    0196080 - UH-J 20003001 RIV SIGLE CZ cze C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Štern, Petr - Čmolík, S. - Schwarz, W. - Novák, B.
    Rheologické vlastnosti emulgovaných pokrmových tuků se sníženým obsahem tuku.
    [Rheological properties of low caloric emulgified fats.]
    Sborník přednášek z XXXVIII. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků. Olomouc: MILO Surovárny a.s., 2000, s. 122-128.
    [Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků /38./. Rožnov pod Radhoštěm (CZ), 17.05.2000-19.05.2000]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z2060917
    Klíčová slova: rheology, margarines, fat content, low caloric fats
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin

    Margariny jsou z reologického hlediska tixotropní viskoplastické látky, jež s obsahem vody mění svůj viskoplastický charakter. Emulze obsahující ca. 40(30,20)
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0091726

     
     

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.