Počet záznamů: 1  

Vztahy mezi reologickými vlastnostmi a senzorickou texturou jedlých emulgovaných tuků

  1. 1.
    0195939 - UH-J 970054 RIV CZ cze C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Štern, Petr - Valentová, H. - Pokorný, J. - Schwarz, W. - Čmolík, J.
    Vztahy mezi reologickými vlastnostmi a senzorickou texturou jedlých emulgovaných tuků.
    Sborník. 35. Seminář z technologie a analytiky tuků. Praha: Česká společnost chemická, 1997, s. 126-134.
    [Seminář z technologie a analytiky tuků /35./. Železná Ruda (CZ), 21.05.1997-23.05.1997]
    Grant CEP: GA AV ČR IAA2060601
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0091589

     
     

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.