Počet záznamů: 1  

Reologické vlastnosti soft margarinu z nové výrobní linky

  1. 1.
    0195829 - UH-J 960023 RIV SK cze C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Štern, Petr - Čmolík, J. - Schwarz, W. - Svoboda, Z.
    Reologické vlastnosti soft margarinu z nové výrobní linky.
    Zborník prednášok z 33.seminára z technológie a analytiky tukov. Bratislava: PalmaTumys, 1995 - (Schmidt, Š.; Švolíková, M.), s. 132-137
    [Seminár z technológie a analytiky tukov /33./. Piešťany-Sĺňava (SK), 10.05.1995-12.05.1995]
    Grant CEP: GA AV ČR IAA260106
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0091484

     
     

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.