Počet záznamů: 1  

Enzymic transformations of blackcurrant oil: enrichment with .gamma.-linolenic acid and .alpha.-linolenic acid

  1. 1.
    0194788 - UOCHB-X 20030094 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Zarevúcka, Marie - Vacek, Miroslav - Wimmer, Zdeněk - Stránský, Karel - Koutek, Bohumír - Demnerová, K.
    Enzymic transformations of blackcurrant oil: enrichment with .gamma.-linolenic acid and .alpha.-linolenic acid.
    Chemické listy. Roč. 97, č. 4 (2003), s. 206-213. ISSN 0009-2770. E-ISSN 1213-7103
    Grant CEP: GA MŠMT OC D13.10
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4055905
    Klíčová slova: lipase * enzymic hydrolysis * enzymic esterification
    Kód oboru RIV: CC - Organická chemie
    Impakt faktor: 0.345, rok: 2003

    The ability of enzymes to mediate some transformations of blackcurrant oil was described and evaluated. Four commercially available lipases, both in their free and immobilized forms were selected for the investigation.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0090459

     
     

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.