Počet záznamů: 1  

Resveratrol - occurrence in wine originating from czech eineyard regions and effect on human health

  1. 1.
    0173353 - UEM-P 20003076 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Melzoch, K. - Filip, V. - Buckiová, Daniela - Hanzlíková, I. - Šmidrkal, J.
    Resveratrol - occurrence in wine originating from czech eineyard regions and effect on human health.
    Czech Journal of Food Sciences. Roč. 18, č. 1 (2000), s. 35-40. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
    Grant CEP: GA ČR GA525/99/1338
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5039906
    Kód oboru RIV: EA - Morfologické obory a cytologie

    The denominators of those activities are anti - oxidizing and free radical scavenging features of resveratrol molecule. As expected, red wines from vines originating in the Czech vineyard regions appear to contain relatively high levels of resveratroll ( from 1,4 to 9,4 mg/l ).
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0070387

     
     

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.