Počet záznamů: 1
Využití metod HPLC a MALDI-TOF MS pro stanovení glutenu v bezlepkových surovinách a potravinách
- 1.0162408 - UIACH-O 20020060 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
Gabrovská, D. - Rysová, J. - Šalplachta, Jiří - Řehulka, Pavel - Chmelík, Josef
Využití metod HPLC a MALDI-TOF MS pro stanovení glutenu v bezlepkových surovinách a potravinách.
[Exploitation of HPLC and MALDI-TOF MS for gluten determination in gluten-free stocks and food.]
Chemické listy. Roč. 96, č. 6 (2002), s. 486-487. ISSN 0009-2770. E-ISSN 1213-7103.
[Sjezd chemických společností /54./. Brno, 30.06.2002-04.07.2002]
Grant CEP: GA MZe QD1023
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4031919
Klíčová slova: gluten * gluten-free * MALDI-TOF
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Impakt faktor: 0.336, rok: 2002
Použití metody HPLC na reverzní fázi nebo HPLC-SEC, případně kombinace HPLC a MALDI-TOF MS pro stanovení glutenu, jako vhodné metody místo ELISA kitů.
Application of HPLC-RP or HPLC-SEC or combination of HPLC and MALDI-TOF MS for gluten determination as suitable methods instead ELISA kits.
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0059723
Počet záznamů: 1