Počet záznamů: 1  

Wine volatiles composition in the sensory evaluation of bouquet and flavour of two vine cultivars

  1. 1.
    0162352 - UIACH-O 20020001 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Balík, J. - Goliáš, J. - Veverka, J. - Kyseláková, M. - Němcová, A. - Šuderlová, L. - Vejrosta, Jiří
    Wine volatiles composition in the sensory evaluation of bouquet and flavour of two vine cultivars.
    Horticultural Science. Roč. 29, č. 1 (2002), s. 4-11. ISSN 0862-867X. E-ISSN 1805-9333
    Grant CEP: GA ČR GA525/99/1570
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4031919
    Klíčová slova: wine%aromacompounds%supercritical fluid extraction
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace

    Comparison of analytic measurement data acquired by SFE/CGC with sensory evaluation of two wines from South Moravia.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0059670

     
     

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.