Počet záznamů: 1
Psychorheology of multiphase emulsion systems
- 1.0104398 - UH-J 20043020 RIV KP eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Štern, Petr - Pokorný, J.
Psychorheology of multiphase emulsion systems.
[Psychoreologie vícefázových emulzních systémů.]
Proceedings of the XIVth international congress on rheology. Soul: The Korean Society of Rheology, 2004 - (Lee, J.; Lee, S.), s. FB18/1-FB18/3. ISBN 89-950057-5-0.
[International congress on rheology /14./. Soul (KP), 22.08.2004-27.08.2004]
Grant CEP: GA AV ČR IAA2060902; GA AV ČR KSK2067107
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z2060917
Klíčová slova: psychorheology * multiphase emulsion systems * measurement
Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
Tartar sauces are typical multiphase emulsion systems of the oil-in-water type. Two recipes were tested, each series consisting of 10 samples, measured at 15, 20 a 25C. the sensory profile and sensory acceptabilitites were tested under standard conditions as given by international standards
Tatarské omáčky jsou typickými vícefázovými emulzními systémy typu olej ve vodě. Byly testovány dvě série o 10 vzorcích při teplotách 15°, 20° a 25°C. Senzorický profil a senzorická přijatelnost byly testovány za standardních podmínek, odpovídajících mezinárodním standardům
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0011667
Počet záznamů: 1