Počet záznamů: 1  

The distribution of resveratrol and other phenolic compounds in the berries and stems of the red vine

  1. 1.
    0102740 - UEK-B 20043041 RIV AT eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Kyseláková, M. - Balík, J. - Veverka, J. - Totušek, J. - Lefnerová, D.
    The distribution of resveratrol and other phenolic compounds in the berries and stems of the red vine.
    [Distribuce resveratrolu a dalších fenolických látek v bobulích a třapinách červených odrůd révy vinné.]
    OIV - Congress 2004. Rakousko: Markus Pirchner GesmbH, 2004, s. 1-8.
    [OIV - Congerss 2004. Vienna (AT), 04.07.2004-09.07.2004]
    Grant CEP: GA MZe QD1155
    Klíčová slova: resveratrol * vine * phenolic compounds
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace

    Influence of grapevine technology processing on the contents of chemoprotective polyphenols in wine

    Byl studován vliv technologie zpracování hroznů na obsah chemoprotektivních polyfenolů ve víně
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0010079

     
     

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.