Počet záznamů: 1  

Cappilary electrochromatography separation of phenoxypropionic acid enantiomers on chiral porous monolithic columns

  1. 1.
    0026980 - MBÚ 2006 RIV SIGLE SE eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Messina, A. - Flieger, Miroslav - Sinibaldi, M.
    Cappilary electrochromatography separation of phenoxypropionic acid enantiomers on chiral porous monolithic columns.
    [Kapilárně elektrochromatografická separace enantiomerů fenoxypropionové kyseliny na chirálních monolitických kolonách.]
    International Symposium HPLP Separation and Related Techniques /29./. Stockholm, 2005, s. 511-511.
    [International Symposium HPLP Separation and Related Techniques /29./. Stockholm (SE), 26.06.2005-30.06.2005]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50200510
    Klíčová slova: electrochromatography * phenoxypropionic acid
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie

    The enantioseparation of 2-aryloxypropionic acids by capillary electrochromatography was tested on columns with a monolithic stationary phase prepared from silanized fused-silica capillaries by in situ copolymerization of precursors and (+)-1-(4-aminobutyl)-(5R,8S,10R)-terguride as chiral selector. Optimum mobile phase conditions were found for all analytes tested. The chemical and mechanical stabilities of the columns were satisfactory, allowing hundreds of analyses

    Kapilárně elektrochromatografická separace enantiomerů fenoxypropionové kyseliny na chirálních monolitických kolonách. Abs. Enantioseparace 2-aryloxypropionových kyselin pomocí kapilární elektrochromatografie byla testována na kolonách s monolitickou stacionární fází připravenou kopolymerací prekursorů a (+)-1-(4-aminobutyl)-(5R,8S,10R)-terguride jako chirálního selektoru. Byly nalezeny podmínky dělení vąech studovaných látek a monolitické kolony vykazovaly vysokou stabilitu
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0117121
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.