- Sugar pucker modulates the cross-correlated relaxation rates across t…
Počet záznamů: 1  

Sugar pucker modulates the cross-correlated relaxation rates across the glycosidic bond in DNA

  1. 1.
    0025701 - ÚOCHB 2006 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Sychrovský, Vladimír - Muller, N. - Schneider, Bohdan - Smrečki, V. - Špirko, Vladimír - Šponer, Jiří - Trantírek, L.
    Sugar pucker modulates the cross-correlated relaxation rates across the glycosidic bond in DNA.
    [Konformace cukru moduluje kros-korelované relaxační rychlosti podél glykosidické vazby DNA.]
    Journal of the American Chemical Society. Roč. 127, č. 42 (2005), s. 14663-14667. ISSN 0002-7863. E-ISSN 1520-5126
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA203/05/0388; GA MŠMT(CZ) 1K04011
    Grant ostatní: ASF(AT) P15380
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40550506; CEZ:AV0Z50040507
    Klíčová slova: NMR * DNA * glycosidic * cross-correlation
    Kód oboru RIV: CF - Fyzikální chemie a teoretická chemie
    Impakt faktor: 7.419, rok: 2005
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0116065
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.