Počet záznamů: 1  

Vnímání chutí, oxidatívní poškození a mikroprostředí střeva v kolorektální karcinogeneze: důsledky na riziko nemoci, jeho prognózu a prevenci

  1. 1.
    ProjektVnímání chutí, oxidatívní poškození a mikroprostředí střeva v kolorektální karcinogeneze: důsledky na riziko nemoci, jeho prognózu a prevenci.
    Název projektuNV15-27580A
    PoskytovatelGA MZd
    Doba řešení2015 - 2019
    Příjemce projektu Ústav experimentální medicíny AV ČR, v. v. i.
    Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    (Spolu)řešitel projektu Vodička
    Klimešová
    Katal.org.CAV
    Odkazy (2) - Abstrakt z periodika
    (7) - Konferenční příspěvek (zahraniční konference)
    (26) - Článek v odborném časopise
    SouborProjekty
Počet záznamů: 1